loading image

Speaker / Presentador

X

  • Home
  • Speaker / Presentador

 NeXus Events és una agència especialitzada en el sector dels esdeveniments corporatius.

El teu esdeveniment necessita mantenir a l’audiència connectada i interessada?

 

Necessites un speaker per al teu esdeveniment esportiu?

 

Vols fer un lliurament de premis dinàmic i entretingut?

 

Vols reforçar el record d’una marca?

 

Sergi Atmetlla és la resposta a les vostres necessitats. Actor i guionista professional, Sergi pot elaborar un guió d’acord amb el que vulgueu transmetre o simplement llegir i adaptar-se al text escrit.

 

20 anys damunt dels escenaris i auditoris tractant amb tota mena de públic, fan d’en Sergi una aposta d’èxit segura per al vostre esdeveniment

 

Que oferirà Sergi al vostre esdeveniment?

Inspiració
Motivació
Educació
Entreteniment

Com que és una persona versàtil i polifacètica, en Sergi pot ser sobri i protocol·lari o divertit i entretingut.

 

No dubteu en contactar amb ell sense cap tipus de compromís per explicar-li que busqueu. Estarà encantat d’atendre la vostra petició i de donar els seus particulars consells.

 

Sergi Atmetlla 626.744.383 hola@nexusmusic.cat

Empreses que confien en nosaltres:

imgres

“Sempre que tenim una presentació de producte truquem a en Sergi. És molt fácil treballar amb ell, i aporta grans idees per fer més visual i atractiu tot l’esdeveniment.”

soccer-barcelona-logoEm van recomanar en Sergi Atmetlla a través d’uns clients. Puc dir que és molt bò com a orador motivacional i sap com transmetre la filosofia de la nostra empresa i que els treballadors surtin motivats.

 

Logo Cees Vic“Portem 5 anys treballant amb en Sergi. És el presentador dels nostres finals de curs a l’escola. Sap combinar l’humor amb la motivació sense treure protagonisme als nostres alumnes. Molta seguretat i confiança és el que ens transmet. És una persona amb grans idees.”

Logo girbau“Vàrem organitzar una festa en un hotel de Girona amb tots els directius de l’empresa a nivell internacional. En Sergi ens va fer la presentació de l’acte i va amenitzar la vetllada. Molt Recomanable!”

Durant 4 anys, en Sergi ha sigut la veu en off oficial de “la Cabrerès”. Un gran speaker i un gran animador. Entregava premis i amenitzava cada activitat A més, feia de DJ posant una gran música ambiental”

Logo Wow MarketingVan fer la presentació de la nostra empresa en un hotel de Barcelona. Ens vam reunir amb en Sergi i li vem explicar que volíem fer, i ell també ens va proposar idees per fer la presentació més espectacular. Té una visió molt interessant de l’espectacle, i sap donar el que vol el públic. Va ser un èxit!”

Demaneu informació a en Sergi sense cap tipus de compromís. Ell estarà encantat de resoldre tots els vostres dubtes.
 Més info: hola@nexusmusic.cat o al 626 744 383